Háztól-Házig

Háztól-házig szolgáltatásunk Budapesten és környékén is igénybe vehető, ha a számla végösszege meghaladja a Bruttó 8 000 Ft,-ot, akkor szállítási költséget Budapest egész területén mi álljuk! Viszont ha a számla végösszege nem haladja meg a Bruttó 8 000 Ft.-ot, akkor az oda-vissza szállítás:

  • XIII. kerületen belül: 2000 Ft.
  • XIII. kerületen kívül, az összes többi kerületbe: 3000 Ft.

 

1. Ami nem fér bele egy háztartási mosógépbe, vagy egyszerűen túl kényes, azt mind tegye egy helyre, hogy sofőrünk kényelmesen elvihesse. Cégünk az ágyneműtől a szőnyegen át, egészen egy estélyi ruháig vállal mosást és vegytisztítást.
2. Önnek nincs más dolga, mint tárcsázni az alábbi számot: 06-70-670-48-58, vagy felvenni velünk e-mailen a kapcsolatot: info@luxclean.hu. A vevői igények folyamatos kielégítése mellett a kényelem biztosítása is az elsődleges céljaink közt szerepel. Keressen minket bizalommal és válassza ki Ön a leginkább megfelelő időpontot sofőrünk fogadására!
3. Sofőrjeink a helyszínen a tisztítandó ruhákat és az egyéb textíliákat egy igazolószelvény kiállítása után veszik át. A szelvény tartalmazza a szolgáltatását árát, valamint a visszaszállítás időpontját.
4. A ruhákat az átvétel után munkatársaink anyag és színtípus szerint csoportosítva készítik fel a tisztítási folyamatra, hogy a lehető leghatékonyabban járhassunk el.
5. A folyamatosan magas színvonalon történő szolgáltatás biztosítása végett, a tisztítás után kollégáink minden egyes ruhadarabot átvizsgálnak. A mosoda budapesti szalonjában akár az egész tisztítási folyamat megtekintésére is lehetőség van.
6. A tökéletesség jegyében védőfóliával ellátva, vállfán vagy hajtogatva szállítjuk vissza a kitisztított darabokat. Munkatársaink a visszaszállítást megelőzően telefonon egyeztetnek ügyfeleinkkel a megfelelő időpontról és helyszínről.
7. Hogy ne a városi rohangálással teljen el az értékes ideje, kollégáink akár az Ön otthonáig szállítják a kitisztított ruhákat.

 

háztól házig szolgáltatás