Mosodai szolgáltatások

Vasalás
Vasalás
Bio mosás
Bio mosás
Szőnyegjavítás
Szőnyegjavítás
Szőnyeg rojtozás
Szőnyeg rojtozás
Tartásjavítás
Tartásjavítás
Víztaszítás
Víztaszítás
Poratka elleni kezelés
Poratka elleni kezelés
Motorosruhák tisztítása
Motorosruhák tisztítása

 

Talán még emlékszünk azokra az időkre, amikor a háztartási mosógép kuriózumnak számított, vagy akár azokra a nyári napokra, amikor vidéken, a mosás nap alkalmával a ház udvarát a frissen mosott ruhák illata lengte be.

Azonban ma már minden háztartásban fellelhetőek a mosógépe, melyek akár előre beprogramozva, távvezérléssel is elindíthatóak. Ami nagyszerű segítség lehet a rohanó háziasszonyok életében, de még ezek a csúcstechnológiás gépes is rendelkeznek egy súlykorláttal, valamint egy hatékonysági fokozattal.

Ilyen esetekben, amikor túl nagy vagy súlyos, esetleg makacsul foltos a textil, tökéletes megoldás a mosodai szolgáltatás.

Ugyanis a mosodai szolgáltatások igénybevétele alkalmával semmi dolgunk nincs, mint leadni a tisztításra szoruló textilt, majd frissen mosva hazavinni azt, mit sem bajlódva azok otthoni mosásával és szárításával.

A mosoda Budapesten több évtizedes hagyományt őrizve látja el a mosodai szolgáltatásokat nem csak a lakosság, hanem a közületi és egyéb szolgáltatók számára is.

A lakossági mosodai szolgáltatások alakmával professzionális szaktudással rendelkező kollégáink az átvett textíliákat anyag és szín szerint elkülönítve kezelik, a pipere mosás szabályait követve. Vagyis, ügyfeleink textíliáit minden esetben külön kezeljük! Környezetkímélő mosószereink, hatékony gépeink, valamint a szakmai tapasztalat megléte az, ami minden esetben a minőségi, garanciás mosodai szolgáltatásokat garantálja megrendelőink számára.

A lakossági mosodai szolgáltatások alkalmával lehetőség van a háztól-házig szolgáltatásunk igénylésére is, melynek során alkalmazott sofőrjeink vállalják a tisztítandó textíliák el- illetve visszaszállítását.

A közületi és egyéb szolgáltatók számára történő mosodai szolgáltatások alkalmával is vállaljuk a textíliák szállítását.

Mosodai szolgáltatásaink elérhetőek:

  • szállodák
  • éttermek
  • óvodák
  • iskolák
  • bölcsődék
  • valamint egyéb intézmények és vállalkozások számára is.

Mosodai szolgáltatásaink minden esetben minőségi garanciával ellátottak!

A tisztítás végeztével, munkatársaink a termékeket egyenként csomagolva, védőfóliával ellátva vállfán vagy hajtogatva tárolják és szállítják.

A vegytisztítás Budapest területén kívül is igénybe vehető!