Bio mosás

Modern és kényelmes életünk sajnos környezetünk rovására megy. Amíg mi gépjárművel kényelmesen közlekedünk és a háztartási gépeinkkel életünket könnyítjük, addig a felhasznált energia környezetünket rombolja.

De szerencsére ma már egyre többen tesznek azért, hogy ez a teher csökkenjen. A megújuló energiaforrásokon és az újrahasznosított termékeken kívül a bio mosás is nagyban elősegítheti ökológiai lábnyomunk csökkentését. Hiszen a mérgező vegyszerek a környezetbe jutva még hosszú évtizedeken keresztül fejtik ki hatásukat az élővilágra, melyek ránk is csak káros hatással bírnak.

Azonban a bio mosásnak további számos előnye is van. Többek közt allergiások számára is kiváló megoldást jelent bio mosás, hiszen természetességéből adódóan nem okoz irritációt és mérgezést.

Milyen termékek bio mosását vállaljuk?

  • általános ruházati textíliák
  • alkalmi ruhák
  • szőnyegek
  • egyéb textilek (lepedők, terítők, stb…)

A szalonunk által alkalmazott tisztító termékek a bio mosás alkalmával is garantálják a foltmentességet, valamint az anyag minőségének és színének megőrzését. A garanciális tisztításhoz a bio szereinken kívül a szaktudás, és a modern technológiai felszereltség járul még hozzá.

Megrendelőink a bio mosás során igénybe vehetik az igazán kényelmes, háztól házig szolgáltatásunkat is, melynek során az ügyfél egyéni igényeit vesszük figyelembe.

Önnek semmi más dolga nincs, mint megrendelni bio mosás szolgáltatásunkat, és sofőrünk már is elszállítja a tisztítandó árut, melyet természetesen vissza is szállítunk.

A bio mosást követően a termékeket védőfóliával ellátva, hajtogatva vagy vállfán szállítunk és tárolunk az átvétel pillanatáig.

A mosoda Budapest egész területén, valamint az agglomerációban is igénybe vehető.