Motorosruhák tisztítása

A speciális körülmények speciális ruházatot igényelnek, amik viszont speciális figyelmet és kezelést. Ilyen ruházat például a motorosruha, valamint a síruha is, melyet nem lehet csak úgy otthon betenni a mosógépbe.

Ugyanis a motorosruhák tisztítása során külön figyelmet kell fordítni az anyagra és a funkció megtartására. Ilyen funkció például a vízállóság, és a tartás, mely egy otthoni mosás alkalmával sajnos hamar elvész. Valamint az sem utolsó szempont, hogy a motorosruhák a legtöbb esetben túl nagyok és nehezek egy háztartási mosógép számára.

Így hát a motorosruhák tisztítása minden esetben szakemberre bízandóak!

Tisztító szalonunk évtizedes fent állása óta, garanciálisan látja el a motorosruhák tisztítását.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a motorosruhák tisztítása során a legnagyobb körültekintéssel és precizitással járnak el, ügyelve az anyag kényes mivoltára, valamint a funkcionalitás megtartására.

Mivel a motoros ruházatok a legtöbb esetben bőrből készülnek, így a tisztításuk is a bőrruházatokéhoz hasonló. Kollégáink minden esetben e szerint járnak el, és végzik el a motorosruhák tisztítását száraz, vegyszermentes módon, melyhez a bőr ápolása is hozzá tartozik.

Ugyanis rendkívül fontos, hogy a bőr ruházat megfelelően ápolt legyen, mivel természetességéből adódóan kiszárad vagy épp nedvességet fesz fel.

A bőr ápolásán, tisztításán és festésén kívül vállaljuk a motorosruhák impregnálását is, mely szintén elengedhetetlen fontosságú a biztonságos közlekedés szempontjából.

Kollégáink a motorosruhák tisztítása mellett vállalják azok háztól házig történő oda-vissza szállítását is.

A ruhatisztítás Budapest területén kívül, egész Pest megyében is igényelhető, melyet a „Háztól Házig” szolgáltatásunkkal teszünk még kényelmesebbé.