Poratka elleni kezelés

Folyton allergiás? Vagy köhögő rohamok gyötrik az influenza és az allergia szezonon kívül is?

Ennek oka valószínűleg a házi poratka, mely minden háztartásban fellelhető, és sajnos nem kiírható.

De miért is vagyunk allergiásak?

A poratka szinte mindenütt megtalálható, legyen az szőnyeg, fotel, ágy, vagy bármilyen más textil, mely testünkkel érintkezik. Ugyanis a poratka fő tápláléka nem más, mint az elhullajtott emberi hámsejt, mely a megemésztés után válik igazán allergén anyaggá.

Sajnos a legtöbb, amit tehetünk a folyamatos poratka elleni kezelés biztosítása, mely megszabadítja szöveteinket és bútorainkat a poratkáktól és az allergén ürülékeiktől.

Vállalkozásunk a mosodai szolgáltatásokon kívül vállalja még a poratka elleni kezelések ellátását is, melyek számos ügyfélnek jelentenek megoldást az allergiás reakciókra.

Ha Ön is allergiás és köhög éjszakánként, vagy csak nem szeretné megosztani életét nap, mint nap több millió atkával, válassza a poratka elleni kezelésünket!

Szalonunk a poratka elleni kezelés során egy igen magas rezgésszámon mozgó, professzionális takarítógéppel látja el a mentesítést, melynek során nem csak a poratkák és ürülékeik távoznak a szövetek mélyéről, hanem az anyag is felfrissül.

Munkatársaink a poratka elleni kezelésen kívül vállalják a tisztításra szoruló termékek szállítását is.

Háztól házig szolgáltatásunk alkalmával Önnek csak össze kell készítenie a poratka elleni kezelésre váró textilt, majd átadni azt saját sofőrünknek, aki egy átvételi bizonylat fejében azonnal eljuttatja szalonunkba. A poratka elleni kezelést követően a kitisztított árut természetesen vissza is szállítjuk otthonába.

A mosoda Budapesten kívül is vállalja a poratka elleni kezelést, mely a házhozszállítási szolgáltatásunk keretein belül igazán kényelmes megoldást kínál az allergiások számára.