Szőnyeg rojtozás

Szőnyegeinken a minden napos használat és a folyamatos takarítás nem múlik el nyom nélkül. A sok éves intenzív használat hatására szélei megkopnak és foszlásnak indulnak. Ilyenkor sokan a legegyszerűbb, de egyben a legdrágább megoldást választják, az új szőnyeg vásárlást.

Pedig létezik egy jóval költséghatékonyabb megoldás is, mely nem egy új szőnyeg árának a töredékéjért képes még hosszú éveken keresztül biztosítani kedvenc szőnyegünk élettartamát.

Ez a megoldás nem más, mint a szőnyegrojtozás, mely gyorsan, egyszerűen, de esztétikusan képes megoldani a rongyolódott és szakadt szélű szőnyegeink problémáját.

Budapesti szalonunkban a tisztító szolgáltatásaink mellett a szőnyegrojtozás is igénybe vehető.

A szalon több évtizedes fent állásának, valamint vállalkozásunk több éves tapasztalatának köszönhetően olyan kiváló partneri kapcsolatokat építettünk ki, ahol mi magunk vállaljuk a garanciával történő szolgáltatások biztosítását.

Alvállalkozóinkon keresztül a szőnyegrojtozás kényelmesen, gyorsan és kedvező feltételek közt vehető igénybe. A szőnyegrojtozásra alkalmazott alvállalkozói hálózatunk egytől egyig megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak és a saját magunk által felállított szakmai követelményeknek is.

A szőnyegrojtozási szolgáltatást megrendelő ügyfeleinknek nem szükséges a városon keresztül utaztatni az olykor igen csak súlyos darabokat. Háztól házig szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy a szőnyegrojtozásra szánt darabokat ügyfeleink a saját otthonukban vagy irodájukban átadják sofőrjeinknek.

Megrendelőinknek lehetősége van a szőnyegrojtozást követően a leadott darabok tisztíttatását is igénybe venni.

Saját sofőrjeink a szőnyegrojtozás és az esetleges tisztítás végeztével vállalják a szőnyegek házhoz szállítását is.