Szőnyegjavítás

Sajnos szőnyegeik, ha nem fordítunk kellő figyelmet tisztításukra és karbantartásukra, akkor nagyon hamar tönkre mehetnek. Hiszen az állandó igénybevétel, a folyamatos takarítás a szőnyeg kopásához és rongyolódásához, a váratlan balesetek pedig kivehetetlen foltok, esetleg égési sérülésekhez vezethetnek.

De szerencsére még egy égésnyommal tarkított szőnyeg is menthető! Hogy hogyan?

A megfelelő szakemberrel végeztetett szőnyegjavítás bármilyen állapotban lévő szőnyeget képes az eredeti állapotára visszaállítani.

Szalonunk a mosodai szolgáltatások mellett teljes körben látják el a szőnyegjavítással kapcsolatos feladatokat is.

A gép csomózású szőnyegek esetében a szőnyegjavítás kizárólag a szegélyeken végezhető el az újraszegés és rojtozás technikájával. Sajnos a gépi szövésű szőnyegek esetében egyéb szőnyegjavításra nincs lehetőség, mivel a gép olyan erővel végzi el a csomózást, hogy ahhoz kézzel hozzányúlni nem lehet. Ilyen esetekben egyetlen megoldásként a sérült terület levágása, és az új szél beszegése jelenti a megoldást.

A kézi csomózású szőnyegeknél történő szőnyegjavítás azonban már lehetővé teszi akár az egész szőnyeg restaurálását is. Azonban ennél a módszernél a szakmai tapasztalat, az elhivatottság, valamint a türelem és a precizitás elengedhetetlen fontosságú szakmai követelmény. Mivel a kéz szőnyegjavítás esetében a szőnyeg csomózási technikájának, valamint a felhasznál alapanyagok ismeretének hiányában a restaurálást elvégezni lehetetlen.

Több éves szakmai tapasztalatra alapozva szalonunk alvállalkozóin keresztül végezteti el a szőnyegjavítási munkálatokat. Partnereink minden esetben megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, valamint az általunk felállított, egyéni szakmai követelményeknek is.

A szőnyegjavítás mellett vegye igénybe szőnyegtisztítási, valamint házhoz szállítási szolgáltatásunkat is.