Tartásjavítás

A kényes anyagok a legtöbb esetben a háztartási mosógépben nem vagy csak körülményesen moshatóak. Például alacsony hőfokon, mely vagy a kézzel történő, kényelmetlen mosást vagy az egy ruhadarabbal elindított mosógépet eredményezi. A másik leggyakoribb kezelési útmutató a csak szárazon tisztítható felirat, ami még nagyobb bosszúságot okozhat a ruha tulajdonosának.

Ilyen esetekben tökéletes megoldás a száraz tisztítás vagy a tartásjavítás, mely minden kényes ruhadarabot képes az eredeti állapotára hozni.

Mikor válassza a tartásjavítást?

  • csak szárazon tisztítható anyagok esetében
  • alacsony hőfokon mosható anyagok esetében
  • tartása, formája vesztett ruhadarabok esetében
  • nehezen vasalható ruhadarabok esetében

Tartásjavítási szolgáltatásunk egyaránt alkalmas a kényes és nehezen tisztítható gyapjú, selyem, kasmír és egyéb luxus kelmék tisztítására és ráncmentesítésére.

Gőzöléses tartásjavítási technológiánk bármilyen ruhakölteménnyel képes gyorsan és precízen megbirkózni.

Tartásjavítási szolgáltatásunk mellé vegye igénybe egyéb tisztítási szolgáltatásainkat is, valamint a háztól házig történő szállítást.

Házhozszállításunk igénybevétele estén Önnek nincs más dolga, mint összekészíteni a tartásjavításra váró ruhaneműket, majd átadni azt sofőrjeinknek az Ön által meghatározott helyszínen és időpontban.

A tartásjavítás végeztével természetesen a ruhákat munkatársaink vissza is juttatják az Ön otthonába.

A házhozszállítási szolgáltatásunk segítségével a mosoda Budapest lakosságán kívül a Pest megyei lakosok igényeit is maximálisan kielégíti.