Víztaszítás

Egyes textíliák esetében a víz az, ami a leginkább árthat a ruhaneműnek, vagy az egyéb textil felületének. Ilyen anyagok például a motoros,- a túra- és a sí ruházatok, valamint a vitorlás felszerelések, melynek lényege épp a víztaszítás folyamatos biztosítása.

Ezen anyagok sajnos az állandó és erős UV sugárzás és a szakszerűtlen mosás következtében lényegesen veszítenek a víztaszítási funkciójukból.

Azonban a megfelelő tisztítási és víztaszítási eljárás alkalmazásával ezek az anyagok könnyedén visszaszerezhetik eredeti víztaszító képességüket, valamint megnövelhetik élettartamukat.

Szalonunkban a mosodai tisztítás mellett a szakszerű impregnálást is ellátják kollégáink.

Milyen textíliákra kérhető a víztaszítási szolgáltatásunk?

  • motoros ruházat
  • túra ruházat
  • sí ruházat
  • esőkabát
  • bőr ruházat és lábbeli
  • vitorlás felszerelések
  • egyéb impregnálást igénylő textíliák

Impregnálási eljárásunkat nem csak magán megrendelőink vehetik igénybe, hanem közületi és egyéb szolgáltatók, valamint a vállalkozások számára is ellátjuk a víztaszítási folyamatokat.

A jobb végeredmény elérése érdekében a víztaszítás kialakítása előtt ajánljuk a ruhaneműk szakszerű tisztítását is, melyet akár személyesen, akár telefonon, vagy interneten keresztül is igényelhet.

A még nagyobb kényelem biztosítása érdekében a víztaszításra váró ruhákat sofőrjeink átveszik Öntől az otthonában, melyet vissza is szállítanak az impregnálás végeztével.

Önnek semmi más dolga nincs, mint hívni szalonunkat, megrendelni szolgáltatásainkat, megadni a helyszínt és az időpontot, majd átadni kollégánknak a víztaszításra szánt textíliákat.

Természetesen a mosoda Budapest területén kívül is ellátja a víztaszításra szánt ruhadarabok szállítását.