Bőrtisztítás

Ózonos fertőtlenítés

Természetes anyagként a bőr akkor is lélegzik, ha már nem élő szövetként, hanem textilként alkalmazzuk. A bőrből készült áruk az időjárástól függően felveszik a páratartalmat vagy épp kiszáradnak a Nap sugarainak hatására, pont úgy, ahogy saját bőrünk is. Ezért, hogy saját bőrünkre is figyelmet fordítunk, a bőrkelmékre is figyelmet kell fordítanunk, ha sokáig szeretnénk élvezni azok kényelmét.

A rendszeres és alapos bőrtisztítás segítségével megelőzhetjük a bőr kifakulását, kiszáradását, és repedezését, valamint feljavíthatjuk az állapotát.

Vállalkozásunk a bőrtisztítás során a lehető legnagyobb gondossággal jár el, szakképzett munkatársaink a termékeket nem csak megtisztítják, hanem igény szerint fel is újítják. A bőrtisztításon kívül vállaljuk a bőr kelmék festését és javítását is.

Figyelem! A bőrtisztításhoz kérje szakember segítségét, ugyanis a nem megfelelő vegyszerek alkalmazása többet árthat, mint használhat!

Mivel számos bőrtípust különböztetünk meg, fontos, hogy a tulajdonságoknak megfelelő bőrtisztítást alkalmazzuk.

Milyen bőröket különböztetünk meg?

Pigmentált, felső rétegben festett bőr: a legkönnyebben kezelhető, tisztítható és festhető bőr, akár az kisebb égési sérülések is könnyedén elfedhetőek a megfelelő technika alkalmazásával.

Nyílt pórusú, un. anilinbőr: sajnos még impregnált állapotában is könnyedén sérülhet, hiszen gyorsan folt érzékennyé válik, tisztítani nem igen lehet.

Nubuk vagy velúr bőr: az előző típushoz hasonlóan igencsak érzékeny és kényes bőrtípus, inkább festeni lehet, mint tisztítani.

PU bőr: másodosztályú anyagként az olcsóbb kategóriás bőrtermékek képviselője, sajnos élettartama általában 4 év, és az esetleges javítások többletköltséggel is járhatnak.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a bőr tulajdonságainak megfelelően vállalják el azok garanciális bőrtisztítását.

Kollégáink a még nagyobb kényelem biztosítása érdekében vállalják még a bőrtisztításra beadott termékek házhoz szállítását is.