Vegytisztítás

Sokszor hallottuk, hogy nem a ruha teszi az embert. Pedig de, méghozzá a tiszta ruha teszi az embert!

Azonban előfordul, hogy egyes foltok esetében nem elegendő a háztartási mosógép és az általános mosószer alkalmazása. Ilyenkor azonban a különböző, szomszédtól hallott, vagy az interneten olvasott, jól bevált házi praktikák helyett válasszunk inkább a megbízható, szalonos vegytisztítást.

Mivel a szalonban történő vegytisztítás a legbiztonságosabb módja a makacs foltok 100 %-os eltüntetésének.

Vegytisztítás Budapesti szolgáltatásunk kereteink belül vállaljuk minden olyan textil termék tisztítását, melyen az általános „P” jelzés fel van tüntetve.

Fontos! “P” jelzés nélkül csak saját felelősségre vállalunk vegytisztítást!

Több éves szakmai tapasztalat alapján kijelenthetjük, hogy azok a ruhadarabok könnyebben és biztonságosabban tisztíthatóak, melyek házi kezelésen még nem estek át.

A szalonunkban történő vegytisztítást megelőzően szakavatott kollégáink minden egyes ruhadarabot átválogatnak, és csoportosítanak az anyagnak és színnek megfelelően, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést biztosítsák, a felesleges károk okozása nélkül.

Szükség esetén utólagos foltkezelést is végzünk az adott textileken. A vegytisztítást követő minőségi ellenőrzés után kollégáink elvégzik a kézi munkával történő vasalást vagy gőzölést, valamint a csomagolást. A kitisztított termékeket minden esetben védőfóliával ellátva vállfán vagy hajtogatva tároljuk.

Cégünk a vegytisztítás során minőségi garanciát vállal az egyes textíliák foltmentesítésére.

Saját járműparkunknak és sofőrjeinknek köszönhetően megrendelőinknek nem szükséges a koszos vagy épp már tiszta árut a városon keresztül vinni, ugyanis vállaljuk az ügyfél által meghatározott időpontban és helyszínre történő szállítást is.

Háztól házig szolgáltatásunk segítségével a vegytisztítás Budapest területén kívül is igénybe vehető.