Ruhatisztítás

A frissen mosott ruhák illata és érzése ugyan mindenkit elvarázsol, de a hozzá vezető folyamat már kevésbé népszerű. Hiszen ki az, aki szeret a szennyes ruhát válogatni, vizes ruhákkal teli kosarat cipelni és a teregetésre időt szánni? Szinte senki, ugyanis mindenkinek akad bőven tenni valója.

Ha Önnek sincs ideje, vagy csak nem szeret a mosni, cipekedni és teregetni, válassza a szalonos ruhatisztítást, mely minden esetben tökéletes megoldás!

Hiszen az időtakarékosságon kívül garantáltan foltmentesen kapja vissza kedvenc ruhadarabjait, ami még további bosszúságoktól is megkíméli.

Ugye Önnel is előfordult már, a többszöri mosás és áztatás, a nehézkes folteltávolítás?

Vállalkozásunk ezen problémák megoldására kínálja teljes körű ruhatisztítási szolgáltatásait, melyek több évtizedes hagyományra tekintenek vissza a szalonos ruhatisztítás Budapesti történetében. A ruhatisztítás Budapest régi patinájának felélesztése mellett fő célunk, hogy szolgáltatásainkkal a rohanó hétköznapokat akár csak egy kicsit könnyebbé tegyük.

Szakavatott kollégáink a ruhatisztítás során elkülönítve kezelik az egyes anyagokat azok minőségétől, színétől és kezelési útmutatójától függően. Szalonunk lehetőséget biztosít a vegyszeres tisztításra, a hagyományos mosásra, valamint bio ruhatisztításra is. Korszerű berendezéseink és minőségi tisztító termékeink garantáltan patyolat tisztává varázsolja még a legmakacsabb szennyeződéssel ellátott textíliákat is.

A ruhatisztítás alkalmával vállaljuk:

  • bőr ruházat
  • alkalmi ruházat
  • hétköznapi viselet
  • és egyéb különleges textíliák garantáltan foltmentes tisztítását.

Szalonunk a teljes körű ruhatisztítás keretin belül vállalja a házhoz szállítást is. Önnek semmi más dolga nincs, mint összekészíteni a tisztításra váró ruhaneműt, majd a meghatározott időben átadni azt sofőrünknek, az Ön által megadott helyszínen.

A ruhatisztítást követően kollégáink kézi vasalással vagy gőzöléssel teszik még frissebbé és kellemesebbé ruháit, melyeket minden esetben egyenként csomagolva tárolunk és szállítunk vissza az Ön otthonába.

A ruhatisztítás Budapesten kívül a környező agglomerációkban is igénybe vehető. A ruhatisztítás Budapesten történő ellátásához kérje munkatársaink segítségét, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.