Mosoda

A mosodai szolgáltatásoknak a múlt században, leginkább a II. világháború után terjedtek el hazánkban. Hiszen a szocializmus dolgozó nőinek már nem igazán volt ideje a mosással törődnie, az első mosógépekre meg még vagy 20 évet várni kellett.

A világháborút megelőzően azonban nem igazán volt mosoda Budapesten, ugyan is a módosabb asszonyok a saját mosónőikkel mosatták ki a családi szennyet.

Így a hirtelen keletkező piaci rést sok olyan maszek vegytisztító igyekezett betölteni, ahol nem a minőség, hanem a mennyiség és a gyors haszonszerzés volt a cél.

Viszont már a ’30-as években volt egy mosoda Budapesten, mely minőségi szolgáltatásaival, kedves munkatársaival és kellemes hangulatú tisztító szalonjával a város egyik vezető ruhatisztító szalonja lett.

Jelenünkben ezt a nagy múltú patinát igyekszik megőrizni a mosoda Budapesten, mely a mai napig a Pozsonyi út 40-42. szám alatt található.

A régi hagyományok őrzése mellett igyekszünk lépést tartani korunk követelményeivel, hogy a mosoda Budapesten újra olyan fogalommá válhasson, mint egykoron. Célunk, hogy a közösség teremtő és összetartó hagyományt a mai modern életvitelünkben is minden napossá tegyük. A mosoda Budapesten olyan szolgáltatásokkal igyekszik a hétköznapokat könnyebbé tenni, melyek a modern technológiával lépést tartva válnak egyre inkább professzionálissá.

Professzionális mosodai szolgáltatásaink közt megtalálható többek közt:

  • vegytisztítás
  • ruhatisztítás
  • szőnyegtisztítás
  • mosás
  • bőrtisztítás
  • és a házhoz szállítás

Valamint mosodai szolgáltatásaink közt megtalálható többek közt az expressz mosás, mely a szárítással kiegészülve válik igazán modern szolgáltatássá. Ezt a kellemes, gyermekbarát üzlet helységünkkel és a kellemes környezetünkkel tesszük még inkább ügyfélbaráttá. Így a mosodai szolgáltatásaink igénybevétele alkalmával akár a helyszínen is megvárhatja, míg kész lesz a ruhája.

Kávéfoltos lett a kosztüm, ami a délutáni értekezletre kellene?

Ha nincs ideje szalonunkba bejönni, de ruhát sürgősen ki kéne tisztítani, akkor válassza a háztól házig mosodai szolgáltatást. Hiszen kollégáink munkahelyéről is elhozzák a tisztítandó ruhát, melyet vissza is szállítanak.