Cégről

A vegytisztító szalon  Budapesten már a múlt század harmincas éveiben megtalálható volt a Pozsonyi út 40-42 szám alatti helyiségben.

Később államosították és a Fővárosi Patyolat Vállalat égisze alatt működött, alakult ki a helyben történő ruhatisztítás. A szalon jellege, a vegytisztítás Budapesten, nyugati mintára elsőként itt alakult ki. Külsőségeiben nem sokat változott, de belül annál inkább, hisz a legkorszerűbb gépekkel dolgoznak a szalonban.

A bővített gépparknak köszönhetően sikerült növelni mosási kapacitást: ma már nagyobb terjedelmű textíliák, valamint toll tartalmú párnák, paplanok tisztítását is vállaljuk. A teljesítmény növekedése a korszerű gépeknek köszönhetően lehetővé teszi, hogy új üzleti megrendelőket fogadjanak a régiek mellé.

A változó kapacitású gépparkunk garantálni tudjuk a textíliák egyedi kezelését, lehetőséget nyújtva a sajátos igények kielégítéséhez. A mosáshoz textil és színkímélő, környezetbarát, sok komponensből épített korszerű szintetikus folyékony mosószert használunk. A vegytisztítás a legkorszerűbb környezetvédelmi és tűzvédelmi előírásoknak megfelelő modern vegytisztítógéppel történik. Időszakos akciókkal, különböző kedvezményekkel egyedi és nagy megrendelőink felé tesszük még kedvezőbbé szolgáltatásaink igénybevételét.

A vállalkozás  udvarias, kitűnő szakember gárdával dolgozik. Az új tulajdonosok pedig hosszútávra gondolkodó üzletemberek, aki töretlenül kívánja folytatni Újlipótváros és Budapest polgárainak kiszolgálását, ezen patinás szolgáltatás fejlesztését, a minőség folyamatos javítását. A minőségi munka és a határidőre történő teljesítés nálunk alapkövetelmény!