Mosodai szolgáltatások

Talán még emlékszünk azokra az időkre, amikor a háztartási mosógép kuriózumnak számított, vagy akár azokra a nyári napokra, amikor vidéken, a mosás nap alkalmával a ház udvarát a frissen mosott ruhák illata lengte be.

Azonban ma már minden háztartásban fellelhetőek a mosógépe, melyek akár előre beprogramozva, távvezérléssel is elindíthatóak. Ami nagyszerű segítség lehet a rohanó háziasszonyok életében, de még ezek a csúcstechnológiás gépes is rendelkeznek egy súlykorláttal, valamint egy hatékonysági fokozattal.

Ilyen esetekben, amikor túl nagy vagy súlyos, esetleg makacsul foltos a textil, tökéletes megoldás a mosodai szolgáltatás.

Ugyanis a mosodai szolgáltatások igénybevétele alkalmával semmi dolgunk nincs, mint leadni a tisztításra szoruló textilt, majd frissen mosva hazavinni azt, mit sem bajlódva azok otthoni mosásával és szárításával.

Szalonunk Budapesten több évtizedes hagyományt őrizve látja el a mosodai szolgáltatásokat nem csak a lakosság, hanem a közületi és egyéb szolgáltatók számára is.

A lakossági mosodai szolgáltatások alkalmával professzionális szaktudással rendelkező kollégáink az átvett textíliákat anyag és szín szerint elkülönítve kezelik, a pipere mosás szabályait követve. Vagyis, ügyfeleink textíliáit minden esetben külön kezeljük! Környezetkímélő mosószereink, hatékony gépeink, valamint a szakmai tapasztalat megléte az, ami minden esetben a minőségi, garanciás mosodai szolgáltatásokat garantálja megrendelőink számára.

A lakossági mosodai szolgáltatások alkalmával lehetőség van a háztól-házig szolgáltatásunk igénylésére is, melynek során alkalmazott sofőrjeink vállalják a tisztítandó textíliák el- illetve visszaszállítását.

A közületi és egyéb szolgáltatók számára történő mosodai szolgáltatások alkalmával is vállaljuk a textíliák szállítását.

Mosodai szolgáltatásaink elérhetőek:

  • szállodák
  • éttermek
  • óvodák
  • iskolák
  • bölcsődék
  • valamint egyéb intézmények és vállalkozások számára is.

Mosodai szolgáltatásaink minden esetben minőségi garanciával ellátottak!

A tisztítás végeztével, munkatársaink a termékeket egyenként csomagolva, védőfóliával ellátva vállfán vagy hajtogatva tárolják és szállítják.