Vasalás

A frissen mosott ruha érzését csak dolog múlhatja fel és az nem más, mint a frissen vasalt ruha érzete. Azonban ahogy mosni, vasalni sem szeret mindenki. Ugyanis időigényes és kényelmetlen elfoglaltság, mely helyett számos kellemesebb és hasznosabb tevékenységet is végezhetünk. Ezen kívül vasalni nem is olyan könnyű, hányszor fordult már elő akár Önnel is, hogy egy véletlen él került a ruhába, vagy túl magas hőmérsékleten vasalta, ami csak az anyag károsodásához vezetett?

Ha Önnek sincs a vasalásra ideje, kedve, vagy nem tud elbánni a folyton feltűnő élekkel, válassza a szalonban történő, professzionális vasalást!

Tisztító szalunkban a mosodai szolgáltatások mellett a szervesen kapcsolódó vasalás is elérhető, mely akár külön szolgáltatásként is megrendelhető.

Több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkező kollégáink a vasalást szabadkézzel, valamint modern gépekkel végzik el. Munkatársaink a vasalás során minden esetben figyelnek a termék útmutatójára, szükség szerint a vasalás helyett gőzöléses technológiával végezzük el a ruhaneműk és egyéb textíliák ráncmentesítését.

A mosodai szolgáltatások mellett vegye igénybe Ön is vasalási szolgáltatásaink, hogy ruhája ne csak frissen mosottak, hanem frissen vasaltak is legyenek.

Amennyiben ruhatisztítási szolgáltatásaink nem kívánja igénybe venni, úgy elegendő csak a vasalás iránti igényét jelezni kollégáinknak.

Vasalási szolgáltatásunk nem csak magánszemélyek számra, hanem egyéb szolgáltatók, például szállodák, éttermek, oktatási intézmények és egyéb vállalkozások számára is elérhetőek.

A még nagyobb kényelem érdekében vegye igénybe házhozszállításai szolgáltatásunkat is! Önnek semmi más dolga nincs, mint összekészíteni a vasalásra váró textileket és megadni az időpontot és a helyszínt.