A tisztaság fél egészség! Persze a mondás máshogy is szól, mely akár még igaz is lehet. Hiszen minek vesződjön a ruhatisztítással, a fárasztó mosással, vagy a koránt sem kíméletes vegytisztítással, amikor van, aki szívesen megcsinálja Ön helyett?

A mosoda Budapesten biztosítja azon professzionális ruha- és vegytisztítási szolgáltatásokat, melyek garantáltan foltmentes világot teremtenek. A mosoda Budapesten több évtizedes múltra tekint vissza. Új üzemeltetőként igyekszünk a patinás patyolat hírnevét tovább vinni, munkatársaink a mosást, a vegytisztítást és a ruhatisztítást gyorsan és precízen látják el, olyan kiegészítő szolgáltatásokkal együtt, mint például a frissen mosott ruha házhoz szállítása.

Teljes körű szolgáltatásaink, kedvező áraink, szakképzett kollégáink és a professzionális eszközeink teszik lehetővé, hogy a mosoda Budapesten még a háztartási mosógépek világában is versenyképes legyen. Ruhatisztítás Budapesten és egész Pest megyében, gyorsan és precízen!

Egy mosoda Budapesten, ahol minden megteszünk a foltok ellen. Több évtizedes hírnevünk, és a modern technológiai felszereltségünk biztosítja azokat az alapokat, melyek a fogalommá teszik ügyfeleink számra a mosoda Budapestet.

Sokszor hallottuk, hogy nem a ruha teszi az embert. Pedig de, méghozzá a tiszta ruha teszi az embert! Épp ezért válassza Ön is a ruhatisztítás Budapestet, hiszen nem a tiszta ruhák mellett és még időt is nyerhet. Ugyanis vállalkozásunk ruhatisztítás Budapest-i szolgáltatása a háziasszonyok álma, hiszen a számtalan tisztítási mód mellett vállaljuk az oda-vissza házhoz szállítást is. Utóbbi a mosoda Budapest egyik legközkedveltebb szolgáltatása, hiszen ügyfeleink határozzák az időpontot és a helyszínt is.

Azonban előfordul, hogy egyes foltok esetében nem elegendő a háztartási mosógép és az általános mosószer alkalmazása. Ilyenkor azonban a különböző, szomszédtól hallott, vagy az interneten olvasott, jól bevált házi praktikák helyett válasszunk inkább a megbízható, szalonos vegytisztítást.

Mivel a szalonban történő vegytisztítás a legbiztonságosabb módja a makacs foltok 100 %-os eltüntetésének.

Vegytisztítás Budapest szolgáltatásunk kereteink belül vállaljuk minden olyan textil termék tisztítását, melyen az általános „P” jelzés fel van tüntetve.

Fontos! P” jelzés nélkül nem vállalunk vegytisztítást!

Több éves szakmai tapasztalat alapján kijelenthetjük, hogy azok a ruhadarabok könnyebben és biztonságosabban tisztíthatóak, melyek házi kezelésen még nem estek át.

A szalonunkban történő vegytisztítást megelőzően szakavatott kollégáink minden egyes ruhadarabot átválogatnak, és csoportosítanak az anyagnak és színnek megfelelően, hogy a lehető leghatékonyabb kezelést biztosítsák, a felesleges károk okozása nélkül.

Szükség esetén utólagos foltkezelést is végzünk az adott textileken. A vegytisztítást követő minőségi ellenőrzés után kollégáink elvégzik a kézi munkával történő vasalást vagy gőzölést, valamint a csomagolást. A kitisztított termékeket minden esetben védőfóliával ellátva vállfán vagy hajtogatva tároljuk.

Cégünk a vegytisztítás során minőségi garanciát vállal az egyes textíliák foltmentesítésére.

 

Professzionális szolgáltatásaink közt megtalálható többek közt:

 • a vegytisztítás
 • a ruhatisztítás
 • a bio mosás
 • a szőnyegtisztítás
 • a szőnyegjavítás
 • a bőrtisztítás
 • és a házhoz szállítás

Ha mosoda Budapest , akkor válassza a LuxClean.hu-t!

A ruhatisztítás alkalmával vállaljuk:

 • bőr ruházat
 • alkalmi ruházat
 • hétköznapi viselet
 • és egyéb különleges textíliák garantáltan foltmentes tisztítását.

Szalonunk a teljes körű ruhatisztítás keretin belül vállalja a házhoz szállítást is. Önnek semmi más dolga nincs, mint összekészíteni a tisztításra váró ruhaneműt, majd a meghatározott időben átadni azt sofőrünknek, az Ön által megadott helyszínen.

A ruhatisztítást követően kollégáink kézi vasalással vagy gőzöléssel teszik még frissebbé és kellemesebbé ruháit, melyeket minden esetben egyenként csomagolva tárolunk és szállítunk vissza az Ön otthonába.

A ruhatisztítás Budapesten kívül a környező agglomerációkban is igénybe vehető. A ruhatisztítás Budapesten történő ellátásához kérje munkatársaink segítségét, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Mit érdemes szalonunkról tudni?

A mosodai szolgáltatásoknak a múlt században, leginkább a II. világháború után terjedtek el hazánkban. Hiszen a szocializmus dolgozó nőinek már nem igazán volt ideje a mosással törődnie, az első mosógépekre meg még vagy 20 évet várni kellett.

A világháborút megelőzően azonban nem igazán volt mosoda Budapesten, ugyan is a módosabb asszonyok a saját mosónőikkel mosatták ki a családi szennyet.

Így a hirtelen keletkező piaci rést sok olyan maszek vegytisztító igyekezett betölteni, ahol nem a minőségre, hanem a mennyiségre és a gyors haszonszerzésre.

Viszont már a ’30-as években volt egy mosoda Budapesten, mely minőségi szolgáltatásaival, kedves munkatársaival és kellemes hangulatú tisztító szalonjával a város egyik vezető ruhatisztító szalonja lett.

Jelenünkben ezt a nagy múltú patinát igyekszik megőrizni a mosoda Budapesten, mely a mai napig a Pozsonyi út 40-42. szám alatt található.

A régi hagyományok őrzése mellett igyekszünk lépést tartani korunk követelményeivel, hogy a mosoda Budapesten újra olyan fogalommá válhasson, mint egykoron. Célunk, hogy a közösség teremtő és összetartó hagyományt a mai modern életvitelünkben is minden napossá tegyük. A mosoda Budapesten olyan szolgáltatásokkal igyekszik a hétköznapokat könnyebbé tenni, melyek a modern technológiával lépést tartva válnak egyre inkább professzionálissá.